Helg, endelig.

25.10.2013, kl. 19:23 × Hverdag × 0 Kommentarer

Det er endelig blitt helg, noe som betyr at jeg får så mye bedre tid til alt. Nå er det heldigvis ikke skolen som tar halve dagen min, men heller andre ting. Helg er så utrolig deilig. Man kan bare legge bena på bordet og slappe helt av, eller så kan man ta seg en tur ut sammen med venner, alt kommer ann på hva du legger opp til. 
Min helg blir nok ikke veldig full med planer, jeg kommer nok for det meste til å bli hjemme. Jeg må kanskje en liten tur på Elkjøp, for HDMI kabelen til macen min gikk i stykker. Utrolig teit, hvertfall når det skjer i det jeg skal se en film. Nå måtte jeg desverre bare nøye meg med macskjermen, men det fungerer bedre en ikke no. 

Snart må jeg nok også dra på meg enda mere klær. Jeg har nemmelig en hest som må ha mat og stell, og hesten til venninnen min må også ha mat.  Det er utrolig deilig med hest, men samtidig så tar det mye tid. 


Dette er altså da hesten min, og bildet tok jeg nå i høstferien. Og for dere som lurer på hva han heter og hva slags rase det er så kan jeg informere om at han heter Kos Per, og han er en kaldblodstraver. 

Designet blir mest sannsynlig fikset nå i helgen. 

(0) Kommentarer

Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Martine Edvardsen Riis

16 år gammel jente som går år nummer to på medier og kommunikasjon, Melsom. Driver for det meste med foto og hest. Har en stor lidenskap for te og serier.

Info

Kamera: Nikon D7100
Bilderedigering: Photoshop CS5 & CS6
Instagram & Twitter: Martineeriis

hits