Supervention

26.10.2013, kl. 22:24 × Hverdag × 0 Kommentarer

Idag fikk jeg heldig vis kommet meg på Elkjøp, og fikk kjøpt meg en ny HDMI-kabel til macen. Det som irriterte meg litt er at man lenger ikke kan kjøpe en hel HDMI-kabel for mac, for man må ha en adabter som er mellom HDMI-kabel og macen. Jeg er skikkelig sur for dette, fordi kabelen min som gikk i stykker var en hel ledning uten adabter og alt det tullet. Ellers så fikk jeg ikke gjort så mye annet i byen, uten om en liten tur innom Sunnkost. Der har de et ganske godt utvalg for personer med Cøliaki. Så jeg tok altså turen innom der for å kjøpe noen mulit-vitaminer og litt kakemikser. Kan skrive litt mer om forskjellige produkter jeg spiser, om noen er interessert i det. 

Igår nevnte jeg at jeg skulle fikse resten av designet denne helgen, men det gikk ikke så bra. Planene mine ble endret mitt på dagen idag. Jeg endte nemmelig opp på kino med lillebroren min og en kamerat av han. Vi så Supervention, en film som hadde premiere igår. Filmen handler om moderne ski- og snowboardkjøring, du får møte på kjente kjørere. Etter min mening er filmen både interessant og veldig innholdsrik. 

 


"Filmen Supervention tar for seg alle sider ved moderne free-skiing. Selskapet bak filmen har tidligere vunnet en rekke priser innenfor sjangeren og vi møter fantastiske kjørere som vanligvis ikke er med på film, som Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen.

 

Spektakulær naturfoto blandes med rå ski- og snowboardkjøring, personlige historier og ekstreme naturopplevelser fylt med heftig, snøfylt action. Følg et knippe av verdens råeste ski og snowboardkjørere på en intens og uforutsigbar reise gjennom eksotiske destinasjoner i Norge, Sverige, Canada, USA og New Zealand. Spektakulær naturfoto blandes med rå ski-og snowboardkjøring, personlige inntrykk og ekstreme naturopplevelser. Det hele dokumenteres slik at man får frem reiselysten, gleden og personlighetene til de involverte menneskene i produksjonen, både foran og bak kamera." (Filmweb) 

 

 


Selv anbefaler jeg å se filmen hvis man er skikkelig glad i snowboard og ski. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å se denne filmen. 

(0) Kommentarer

Skriv en kommentar her© Designet av Renate Morell

Martine Edvardsen Riis

16 år gammel jente som går år nummer to på medier og kommunikasjon, Melsom. Driver for det meste med foto og hest. Har en stor lidenskap for te og serier.

Info

Kamera: Nikon D7100
Bilderedigering: Photoshop CS5 & CS6
Instagram & Twitter: Martineeriis

hits